26 Ağustos 2011 Cuma

Alkolik İlişkiler,Alkollü Kişilikler




Rakı :Rakı muhabbetleri eşli güzeldir
          Rakı zaten yaradılıştan çifttir
          Yanına muhakkak bir su gelir
          İşte böyle zamanlarda rakıyla olmak
          Oldukça şendir..
        
         Rakının yanında su olmak gerek yalnız.Ona eşlik etmek istiyorsan eğer.Su gibi,olduğun gibi görüneceksin.Hiçbir çetrefilin olmayacak.Ancak su kadar içten kişilikler rakıya eş olabilir.
       
        İkiside berraktır ama tatları başka.Bir birleşmeye görsün 0+0=1 sonucu çıkar ortaya.Beyaz rengini seyre dalarsın.Birlikte ağlar birlikte gülersin.Sensiz hep eksiktir.
       
        Ancak bazı rakılar sek içilir.Onlar sözümona yalnız kovboylardır.’’Bağlanamazlar’’.İşte bu duruma su çok içlenir.Aradığını bulmuş ama bulduğuna sahip olamamıştır.Sek rakı serttir.Ancak seni sulu rakılardan daha ciddi şekilde sarhoş eder.Bu tipler her zaman cazip hayaller vaadedicisidir.Ama hep tek ve yalnız olmak diye doldurur bardağı.
      
      İşte böyle birine vuruldumu insan vazgeçmek istemiyorsa rakıyla birlikteliğin her zaman kendinden ödün vermek anlamına geldiğini bilmeli.
  
              Size bir fikir veriyim.Sekte olsa rakının soğukla arası epey iyidir.Bu yüzden su ekstralara başvurup buz olmalı yada rakının havasına karışıp onu buz gibi yapmalı.Yani rakıya çaktırmadan karışacaksınki ayrılmaz bir parçası ol.Su olarak yanında olamasanda su gibi içti desinler..

5 yorum:

  1. Bak şimdi kadir gecesi kadir gecesi :)) rakının yanına soğuk su olacaksın sevda ateşinin yanına ateş... sevdiğini bir şekilde tamamlayacaksın evet ama bazen de rakının acı tadının yanına suyun tatlı tadı tadı gibi zıt olmayıda başarabileceksin...

    Tam anlamıyla rakı ve soğuk su gibi tamamlayamaz hiçbir ilişki birbirini... ya bardak çatlak çıkar yada yanlız içilmez ki bu meret :)

    aysnYG :)

    YanıtlaSil
  2. ayyy kadir gecesiydi diymi bu gece.Bende tam gününü seçmişim.Neyse canım zaten ne demek istediğim ortada :) Ya işte bencede o rakı sek gitmez.Ama anlatamıosun işte.Bazı tipler var öyle onlara bunu anlatmak için illa iş çevireceksin :/ Buarada aysnYG çok teşekkür ederim yorumun için :))

    YanıtlaSil
  3. özellikle son paragrafa bayıldım çok hoş bir yazı olmuş:) sek içilen rakılara da bazı güzellikleri farkettirebilecek içtenlikte kişiler olmamız dieğiyle..:)

    YanıtlaSil
  4. Rakının en iyi arkadaşıdır su.
    Kucaklaştıklarında billur beyaz bir bulut olur.
    Genleşir tüm duygular, bulut hayat olur.
    Sıkıntılar seyrelir her yudumda keyif olur.
    Mutluluklar şişer coşku olur.
    İster suyla ister susuz olsun, mutlaka muhabbet olur. ( Rakı reklamı gibi oldu valla. ehi. )

    YanıtlaSil
  5. açelya:çok teşekkür ederim yorumun için.Evet umarım bunu başarırız ve rakıların yanlız kalmamaları gerektiğini onlara çok fazla yorulmadan anlatmayı başarırız. :)

    oyumben:Böyle enteresan ve güzel yorumlara alıştırdın beni.:)artık her yazıma böyle güzel bir yorum bekliyorum :) sen bunu bi rakı firmasına mı versen ne yapsan :D

    YanıtlaSil